Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
15 maa. Nieuwe website TV Nieuw-Vennep
9 jan. Allemaal een klein beetje helpen duwen
22 dec. Inschrijven Tenniskids Worldtour Rood en Oranje
4 feb. lidmaatschap
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
IMG_0532.JPG
image15.JPG
image11.JPG
Meest recente foto's
Nieuwe website TV Nieuw-Vennep
 Frank Alta  algemeen  378x gelezen

Vanaf vandaag is een nieuwe website TV Nieuw-Vennep beschikbaar. Ga naar http://www.tennisverenigingnieuw-vennep.nl/vennep.nl/

De informatie op deze site wordt de komende periode 'overgezet' naar de nieuwe site.  Suggesties en aanvullingen ontvangen we graag op communicatie@tvnieuwvennep.nl

Frank Alta 

 

woensdag 15 maart 2017, 23:07 uur 0 reacties (reageer)
Veel steun tijdens ALV
 Frank Alta  (B)ALV  245x gelezen


Nog niet zo lang geleden zaten we nog halverwege december van het afgelopen jaar waarin we wederom werden geconfronteerd met spannende ontwikkelingen aangaande onze geliefde vereniging. Een aantal dagen na ons gesprek met de gemeente volgde de ALV waar we verslag deden van dat gesprek en dat we feitelijk met de rug tegen de muur stonden. Ondanks alles wat we de laatste jaren bereikt hebben, was dat wel even schrikken en we hadden eigenlijk steeds het gevoel dat we juist net dat ene zetje in de goede richting nodig hadden. Tijdens de ALV hebben we niet alleen dat ene zetje gekregen, maar een enorme duw voorwaarts......

zaterdag 14 januari 2017, 08:57 uur
Allemaal een klein beetje helpen duwen
 Jeannette de Wit  (B)ALV  293x gelezen


Tijdens een bewogen ALV afgelopen december, liet onze trainer Peter Pollé van Holland Tennis zijn betrokkenheid blijken in een persoonlijke speech.

maandag 9 januari 2017, 10:00 uur 1 reactie (reageer)
kampioensteam meisjes 11 t/m 14 team 2
 Jeannette de Wit  jeugd  139x gelezen

TV Nieuw Vennep heeft er een kampioensteam bij: de meisjes van 11 t/m 14 jaar, team 2! Het team bestond uit:
Megan van Kakum, Li-Anne Kraaier, Lisa van der Post, Roos Ribberink, Kaylee Tanikromo en Lieke Veltman met als hoofdcaptain Joke Veltman.
 
De meiden hebben alle wedstrijddagen gewonnen! Ze hebben het erg leuk en gezellig gehad. Ze hebben elkaar goed aangemoedigd en gecoacht. Er waren zelfs groepsapps, een meiden en ouders app, waar regelmatig werd “nagepraat” over de wedstrijddag. Het hele team is om het kampioenschap te vieren gezellig gaan bowlen en aansluitend ook nog lekker gegeten bij Claus Bowling in Hoofddorp. Natuurlijk zijn de meiden voorzien van een (chocolade)medaille!
 
Meiden bedankt voor deze TOP prestatie. Ga zo door volgend jaar! Ook Joke bedankt als teamcaptain en niet te vergeten de sponsor, die graag anoniem wil blijven.
 

donderdag 22 december 2016, 17:00 uur


Inschrijven Tenniskids Worldtour Rood en Oranje
 Jeannette de Wit  jeugd  231x gelezen

Wil je volgend jaar meedoen aan de Tenniskids Worldtour (TKWT) Rood en Oranje? Meld je dan nu aan via jeugd@tvnieuwvennep.nl!

Niet bekend met de Tenniskids Worldtour? De KNLTB heeft enkele jaren geleden de Tenniskids Worldtour in het leven geroepen. Dit houdt in dat er zowel in Rood als Oranje in teamverband tegen andere verenigingen binnen de afdeling wedstrijdjes worden gespeeld. Ook door de trainers van Holland Tennis wordt er via het KNLTB Tenniskids principe lesgegeven.

Download de bijlage voor meer informatie en het inschrijfformulier.


Download bestanden
2017 inschrijven TKWT 89 KB (119x opgehaald)
donderdag 22 december 2016, 16:00 uur
ALV donderdag 15 december
 Jeannette de Wit  bestuur  242x gelezen


Het bestuur van Tennisvereniging Nieuw-Vennep nodigt u uit tot het bijwonen van de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, welke gehouden zal worden op donderdag 15 december 2016 om 20 uur. 

Goed als je erbij bent!


Download bestanden
2016 agenda 44 KB (201x opgehaald)
woensdag 7 december 2016, 16:00 uur
inschrijven Voorjaarscompetitie
 Jeannette de Wit  competitie  161x gelezen


Wil jij volgend jaar meedoen aan de KNLTB Voorjaarscompetitie? Meld je dan nu aan! De Verenigingscompetitieleider kan tot en met 16 december ploegen aanmelden bij de KNLTB.

Voor de Zomeravondcompetitie kan t/m 16 januari worden ingeschreven. Meer informatie klik hier.

 

woensdag 30 november 2016, 17:00 uur
Jeugdtoernooi bij De Kikkers
 Jeannette de Wit  jeugd  139x gelezen

Jeugdleden let op! Houd je tennisconditie op pijl en ga in de kerstvakantie een leuk toermooi spelen. Dat kan bij de Kikkers van 27 december tot 30 december. Alle jeugd van 8 tot 18 jaar mag inschrijven. Doe dat via www.toernooi.nl.

donderdag 24 november 2016, 16:00 uur
Worldtour krijgt bezoek van Ace en Love
 Jeannette de Wit  jeugd  230x gelezen

In het najaar speelden er één Oranje team en één Rood team van TV Nieuw Vennep de (KNLTB Tenniskids) Worldtour. Bij de Worldtour spelen teams van verschillende verenigingen wedstrijdjes tegen elkaar, elke keer op een andere locatie.

Het Oranje team bestond uit Mette Breijer, Joris Hill en Emma MacDonald met als teamcaptain Renata Breijer. Het Rode team bestond uit Remy Baegen, Gijs Ribberink en Nikki Sudmeyer met als teamcaptain Annemarie Plevier.

Zondag 6 november was de laatste speeldag voor beide teams bij TV De Boekhorst in Noordwijkerhout. En het bleek wel een hele speciale speeldag! Toine (jeugdlid van TV De Boekhorst) had meegedaan met een fotowedstrijd van KNLTB Tenniskids en had gewonnen! De prijs was een bezoekje van Ace en Love, de mascottes van Tenniskids.

Tijdens de warming up van Rood kwamen ze aangelopen en deden mee. Later ook bij de warming up van Oranje. En natuurlijk werden er veel foto’s gemaakt. Het was erg leuk om alle kinderen zo actief te zien meedoen. Helaas was het weer wat minder en hoewel het Rode team nog een paar wedstrijdjes heeft kunnen spelen, moest het Oranje team al snel weer van de baan wegens de stromende regen.

Mette, Joris, Emma, Remy, Gijs en Nikki: heel erg bedankt voor jullie deelname. Hopelijk doen jullie in het voorjaar weer mee! (Nadere info volgt nog). Annemarie en Renata bedankt dat jullie teamcaptain wilde zijn!

maandag 14 november 2016, 18:00 uur
in november en december 4 banen open
 Jeannette de Wit  bestuur  197x gelezen
 
Het bestuur is verheugd om iedereen mee te kunnen delen dat we gedurende de maanden november en december 4 banen open houden: namelijk: 7 t/m 10!

Bestaande leden mogen hier gratis gebruik van maken. Voor niet-leden kost het € 30, gelieve aanmelden via ledenadministratie@tvnieuwvennep.nl.

Stuur vooraf even een mailtje naar bestuur@tvnieuwvennep.nl als je 's avonds wilt tennissen, zodat het licht kan worden aan gedaan. 


vrijdag 28 oktober 2016, 15:00 uur
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 (B)ALV
 activiteiten
 algemeen
 bestuur
 competitie
 Grand Slam
 HOT
 jeugd
 lidmaatschap
 sponsoring
 training
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams