Toegang

Over vereniging
 Bestuur en commissies

lid worden?
Wil je lid worden van onze mooie vereniging? Wij verwelkomen je graag!
Je kunt bij TV Nieuw-Vennep het hele jaar door tennissen.

Als je lid bent van onze vereniging mag je gedurende het hele zomerseizoen (van april t/m september) gebruik maken van onze 10 buitenbanen.

Ook in het winterseizoen blijven er een aantal buitenbanen open en kan je een winterlidmaatschap aan gaan. Hierover volgt binnenkort meer informatie.

lidmaatschap
Er zijn verschillende soorten lidmaatschap.

senior

Leden die in het lidmaatschapsjaar 23 worden of ouder zijn.
jonge senior
Leden die in het lidmaatschapsjaar 18 worden t/m 22 jaar.
juniorLeden die in het lidmaatschapsjaar 17 jaar zijn of jonger. Training is verplicht. Tenzij het kind minimaal 12 jaar is op 1 januari van het lidmaatschapsjaar en minimaal 3 jaar training heeft gehad.
studentlid
(Jonge) senioren die een opleiding volgen en een studentennummer hebben.
daglid
Leden die alleen spelen tussen 9.00 en 18.00 uur.

lid worden
Met dit aanmeldingsformulier kan je lid worden van TV Nieuw-Vennep en van april t/m september gebruik maken van onze buitenbanen. Wij verzoeken je tevens een pasfoto te mailen naar ledenadministratie@tvnieuwvennep.nl. Je kan deze ook (mèt naam) opsturen t.a.v. de Ledenadministratie, Atletiekstraat 17, 2134 CA te Hoofddorp. Na ontvangst van het aanmeldingsformulier en de pasfoto kan de aanvraag worden verwerkt.

contributies en tarieven
Klik hier voor de contributies en tarieven.

reglementen
klik hier voor o.a. het huishoudelijk- en baanreglement.

tennisles
Mocht je graag tennisles willen, dan kan je je aan het begin van het zomer/winterseizoen opgeven via http://www.hollandtennis.nl/. Voor privéles kan je ook tussentijds contact opnemen via info@hollandtennis.nl.

introduceren
Wil je met een introducé tennissen? Lees hier de voorwaarden.

wijzigingen doorgeven
Mocht je telefoonnummer of emailadres aangepast moeten worden dan kan je dit doorgeven via deze link. Eénmaal per maand worden deze gegevens geautomatiseerd verwerkt. Andere wijzigingen verzoeken wij je door te geven via ledenadministratie@tvnieuwvennep.nl. Er zal binnenkort een faciliteit beschikbaar komen, waarmee je zelf alle mutaties kunt doorvoeren.

opzeggen
Wil je het lidmaatschap beëindigen? Dat kan met dit opzeggingsformulier. Voor het nieuwe zomerseizoen kan dit uiterlijk tot 1 december van het voorafgaande jaar. Let op: je krijgt een bevestiging, wanneer de opzegging is ontvangen. Bewaar deze goed om misverstanden te voorkomen. Kom het gerust in de toekomst weer eens proberen!

tennisregels
De officiële tennisregels zoals opgesteld door de KNLTB kan je hier inzien.

Download bestanden
tennis ABC voor nieuwe leden 1.1 MB (677x opgehaald)
 Over vereniging
 Tennisles & training