Toegang

Over vereniging
 Bestuur en commissies

Een leuke tennisclub

Tennisvereniging Nieuw-Vennep bestaat sinds 1968 en is een actieve en gezellige vereniging. Sinds 2005 is het tennispark gevestigd aan de Fandango in Nieuw-Vennep, aan de Noordkant van Getsewoud. Je kunt er heerlijk tennissen op een van de 10 gravelbanen en na afloop genieten van een drankje in het ruime en sfeervolle clubhuis. De vereniging is goed bereikbaar (ook vanuit Hoofddorp) en er is voldoende parkeergelegenheid.

Nieuwe leden welkom
Wij zien jou graag een keer op ons park. Kom langs, neem een kijkje en sla een proefballetje. Voor de start van ieder tennisseizoen kun je terecht op een van onze open dagen in maart (zaterdag 25 maart en 1 april 2017) waar we graag je vragen beantwoorden. Word je lid tijdens de open dagen dan krijg je het inschrijfgeld als tegoed op je tennispasje gestort. Als nieuw
 seniorlid (18 jaar of ouder) krijg je daarnaast het eerste jaar een flinke korting op het lidmaatschap. Ook zijn er kortingen als je later in het seizoen lid wordt of als je met het hele gezin besluit te gaan tennissen; bekijk onze speciale tarieven.

Veel activiteiten
We organiseren allerlei activiteiten en toernooien. Zoals het Haarlemmermeer Open Toernooi, (jeugd) clubkampioenschappen en een openingstoernooi.

Nieuwe mensen ontmoeten
Als nieuw lid kun je deelnemen aan de clubladder of aan een van de tossavonden zodat je, ook als je nog geen speelmaatjes hebt, een balletje kunt slaan en nieuwe mensen kunt ontmoeten.

Overweeg ook het nemen van tennisles via Holland Tennis. Niet alleen leerzaam maar ook een goede manier om als nieuw lid speelmaatjes te ontmoeten.

Het
tennispark is gelegen in Getsewoud-Noord, Fandango 15, 2152 SJ Nieuw-Vennep en bereikbaar op 0252-673546.

Heb je vragen? Neem dan contact op met een van onze bestuursleden of mail info@tvnieuwvennep.nl.

Over vereniging
 Een leuke tennisclub