Toegang

Over vereniging
 Bestuur en commissies

introductie

Tennisvereniging Nieuw-Vennep bestaat al sinds 1968 en is een actieve, bloeiende en gezellige vereniging! Sinds 2005 is ons park gevestigd aan de Fandango in Nieuw Vennep, aan de Noordkant van Getsewoud. We beschikken over 10 uitstekende gravelbanen en een heel mooi clubhuis met een ruime parkeerplaats.

De vereniging besteedt veel aandacht aan tennis op recreatie- en op wedstrijdniveau. We organiseren verschillende toernooien en nemen deel aan (door de KNLTB georganiseerde) landelijke èn regionale competities.

We werken samen met Holland Tennis van waaruit gedreven
trainers de tennislessen verzorgen. Zij begeleiden de selectiespelers, de recreanten en natuurlijk onze jeugd. Ook jou willen zij graag helpen het tennisspel te leren en/of te verbeteren.

We organiseren allerlei
activiteiten en toernooien. Zoals het Haarlemmermeer Open Toernooi, één van de grootste open toernooien van de regio. Maar ook ook de (jeugd) Clubkampioenschappen, de Ladder en de Ladies Night zijn aanraders om aan mee te doen voor zowel bestaande leden als nieuwe leden.

Wat is er -onder meer- bij ons allemaal mogelijk:

-
Lidmaatschap voor verschillende groepen.
Tennisles voor iedereen.
- Tennis voor groepen of bedrijven, evt. verzorgd met lunch en tennisclinic.
-
G-tennis, tennis voor mensen met een verstandelijke of kleine lichamelijke beperking.
-
Schooltennis, laat leerlingen kennismaken met deze mooie tak van sport.
- Uiteenlopende mogelijkheden voor
sponsoren.
- En nog heel veel andere activiteiten gedurende het jaar door.

Redenen genoeg om bij ons te komen tennissen!

Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier of contact opnemen met onze ledenwervingscommissie via ledenwerving@tvnieuwvennep.nl. Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap van TV Nieuw-Vennep.

Ons
tennispark is gelegen in Getsewoud-Noord, Fandango 15, 2152 SJ Nieuw-Vennep, tel. 0252-673546.

Voor vragen kan je contact opnemen met een van onze bestuursleden of via bestuur@tvnieuwvennep.nl.

We raden je aan verder te kijken op deze site en houd onze nieuwspagina in de gaten voor actuele informatie.

Over vereniging
 introductie